Instameet World Trade center Rotterdam

Het is een tijdje geleden dat ik een blog maakte op mijn website en het werd dus wel weer tijd !! Zeker deze meet is de moeite waard om weer eens een stukje te schrijven. Ik heb namelijk een kleine meet weten te regelen voor mij en 9 andere fotografen op een heel mooie en unieke plek in Rotterdam. Ik had namelijk het WTC Rotterdam - World Trade Center Rotterdam bereid gekregen om mee te werken aan een kleine meet boven op hun dak met 360 graden uitzicht over Rotterdam heen.
Na de goedkeuring ben ik dus andere Rotterdamse fotografen gaan benaderen. Het liefst had ik alle Rotterdamse fotografen uitgenodigd, maar helaas was het met een grote groep niet mogelijk, wat ook heel goed te begrijpen is, omdat anders door het overzicht kwijt is over de mensen en met die hoogte is veiligheid natuurlijk wel heel belangrijk. Dus wie kies je dan ? Ten eerste heb ik uiteraard mensen uitgekozen die ook weleens wat voor mij hebben geregeld. Ik vind dat het zo hoort, en zo blijft het ook leuk voor iedereen. Elkaar wat gunnen is heel belangrijk vind ik !!
Na het benaderen van de mensen een datum overlegd en meteen een mooie uitnodiging met verder info verstuurd naar de fotografen en het WTC over wat, waar en hoe !!
Gisteravond was het dus zover, na wat handen schudden zijn we met de beveiligers mee naar boven gegaan. Richting de lift loop je al in prachtige grote hallen, die zeker gezien mogen worden! Eenmaal boven gekomen gaat dan die deur open naar dat dak en dan ben je eventjes stil en geniet je met ze alle van dit prachtige uitzicht over deze geweldige stad heen.
Iedereen heeft zich goed vermaakt en waren echt helemaal ondersteboven van deze plek en hebben allemaal mooie foto's kunnen maken. We hebben vanaf even voor zonsondergang tot na zonsondergang foto's mogen maken en ook de bewaking was gewoon top en heel gezellig !! Hierbij echt nogmaals mijn dank naar deze super Rotterdamse onderneming WTC Rotterdam - World Trade Center Rotterdam

Uiteraard zijn ook al deze prachtige plaatjes na te bestellen of verkrijgbaar als wanddecoratie op canvas, aluminium, plexiglas en op hout. Wil je een foto als bedrijf bestellen voor als muurvulling of voor documentair gebruik hoor ik het graag. Je kan me bereiken door het contact formulier in te vullen of te mailen naar midinultienfotografie@gmail.com

Hieronder een kleine impressie van foto's die ik op het dak van het World trade center Rotterdam heb kunnen maken.


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Vincent (zondag, 11 februari 2018 16:12)

    Het was een top ervaring en wat een knallers zeg ���

  • #2

    Midi010 (maandag, 12 februari 2018 13:08)

    Thanks Vincent .. het was zeker heel erg tof ��