Meet ErasmusMc


Afgelopen Maandag ben ik de gelukkige geweest om mee te mogen met een kleine meet in het Erasmus medisch centrum in Rotterdam. Met een aantal fotografen kreeg ik een rondleiding door het Erasmus Medisch centrum en mochten wij foto's nemen van onder andere de prachtige nieuwe bibliotheek en het schitterende uitzicht op de 25ste etage. We hadden bovendien de mazzol, dat er een helikopter op het platform stond van het traumateam en konden dus daar ook nog een paar foto's maken.

De meet begon in de nieuwe grote hal in het ziekenhuis. De hal is echt een prachtige stukje moderne architectuur waar veel licht binnen valt. Nadat iedereen elkaar de handen heeft geschud en iedereen er was, zijn we begonnen met de rondleiding op het helikopter platform. Hier hadden we de mogelijkheid om een paar mooie plaatjes te schieten van de helikopter met op de achtergrond de Euromast en het medisch centrum zelf. Helaas moest de helikopter uitrukken en dus moesten we het platform verlaten.

We vervolgende onze weg richting de bibliotheek van het Erasmus Mc. Ook deze bibliotheek is weer een knap staaltje architectuur, met werkelijk een prachtig plafond met veel lichtinval. Echt heel erg mooi ! ! Hierna zijn we nog naar wat anderen dingen wezen kijken, maar je merkte al dat de meeste fotografen uitkeken naar maar 1 ding, de 25ste etage !!
Eenmaal daar aangekomen kregen we de laatste instructies en waren we klaar om het balkon op te gaan. Toen die deur eenmaal open ging, werden we echt omver geblazen door een prachtig uitzicht over vrijwel geheel Rotterdam. Er was een mogelijkheid om helemaal rondom het gebouw te lopen op het balkon en dus konden we alle kanten op kijken over Rotterdam. Helaas was het wel wat mistig maar toch zijn er weer wat plaatjes uitgekomen.
Hieronder een kleine impressie van de rondleiding door het Erasmus Mc.

 

Hoop dat jullie weer van de foto's zullen genieten en ik hoor graag van jullie wat jullie ervan vinden.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0