Rotterdam Fashion Shoot met Manouck

Twee weken geleden ben ik op een mooie zonnige ochtend op stap geweest met een 'echte' Rotterdamse dame. Manouck die volgde mij al een tijd om mijn foto's van Rotterdam en kwam toen dus op het idee om eens een echte urban city shoot te doen samen in Rotterdam. Zij vind het hartstikke leuk om te doen in haar geliefde, favoriete stad en ik kon wel een paar van dit soort foto's in mijn portfolio gebruiken.
Na wat contact heen en weer en ideeën met elkaar gedeeld te hebben, zijn we op een mooie zondagochtend dus op pad gegaan. Manouck had zelf echt heel erg haar best gedaan om er top uit te zien en was ook gekleed in de Rotterdamse kleuren en als toevoeging aan de foto's had ze ook nog eens groene en witte ballonnen bij zich !! Eigenlijk alle ingrediënten voor een perfecte shoot waren aanwezig !! Een Rotterdamse fotograaf, een Rotterdams model en uiteraard Rotterdam zelf als decor.

We zijn begonnen in een heel mooi voor vele onbekend park op het Noordereiland, met prachtige oude lantaarns en bankjes en de Erasmusbrug op de achtergrond. Hierna zijn we nog naar de Kop van het Noordereiland geweest en hebben we ook foto's gemaakt rondom Wilhelminaplein en de wilhelminapier. Ik ben in ieder geval echt super blij en tevreden met de resultaten !!

Hieronder een impressie van de shoot en Rotterdam en dan ken je meteen zien hoe mooi Rotterdam is om een toffe urban fashion city shoot te doen !! Wil je nou ook een keer op de foto in Rotterdam als model, of misschien als gezin of als koppel ?? Stuur me dan gerust een bericht voor meer info of vul het contactformulier in op de website !!

Wat vinden jullie ervan ?? Laat een bericht achter onder deze blog of op mijn Facebookpagina


Reactie schrijven

Commentaren: 0