Mogelijkheden


Canvas

De eerste mogelijkheid die ik je kan bieden is een foto van midi010fotografie op Canvasdoek. Dit is tegenwoordig het meest gebruikelijke omdat het ten eerste gewoon mooi is en ten tweede is het een van de meest betaalbare wanddecoratie dat er is.

Mijn canvasdoeken worden gedrukt op een 100 procent katoenen doek en gedrukt met uv bestendige inkt en dus verkleurd het doek niet in de zon. Het doek word gespannen op een 3cm dikke duurzame houten frame en het doek word extra verstevigd tussen het frame en het doek in, met hard karton, waardoor het canvasdoek heel sterk en heel professioneel oogt en ook is !!

Alle gebruikte materialen zijn ook nog eens milieuvriendelijk en ik zorg dat je het doek binnen 4 werkdagen nadat het geld is overgemaakt naar onze rekening in huis hebt en je kunt genieten van een mooi stukje foto kunst aan je muur in huis of op kantoor.

Ook is het mogelijk om een mooie baklijst om het doek heen te laten bouwen in de kleuren wit, zwart en blank. Let wel op, de baklijsten zijn alleen bij te bestellen bij de standaardformaten zoals rechthoek en vierkant

 

 

 

Plexiglas

Foto op plexiglas is een prachtig glansrijk en luxe kwaliteitsproduct dat je foto laat stralen. De details van je foto worden haarscherp afgebeeld, omdat de toplaag van een plexiglas foto geen zichtbare structuur heeft. De achterzijde van de glasplaat werken we af met een witte beschermlaag voor een optimaal contrast van kleuren.

Om een foto te laten stralen, bieden wij twee verschillende ophangsystemen. Je kunt ervoor kiezen om je afbeeldingen op glas op te hangen met bijbehorende RVS afstandhouders of een ophangsysteem voor aan de zijkant. Onze pakketjes met hoogwaardige ophangsystemen bevatten tevens bijbehorende schroeven en pluggen. Voor het ophangsysteem met de afstandhouders boren wij 4 gaten in de hoeken van de foto. Door de gaten kunt u de afstandshouders bevestigen en zo komt uw foto op plexiglas een evenwijdig stukje van de muur af, waardoor het licht er vanachter in kan schijnen. Deze RVS-afstandshouders zorgen voor een prachtig scherpte diepte-effect en een interessant lichtspel.

Het ophangsysteem voor aan de zijkant, is geschikt als u liever geen gaten in de foto op glas wilt. Je foto blijft hangen tussen de inkepingen van het ophangsysteem. Met het ophangsysteem voor de zijkant, komt uw foto strak tegen de muur aan, maar mist u wel het 3D effect doordat de tussenruimte komt te vervallen. In de positionering van je plexiglasfoto('s) ben je uiteraard flexibel. Wij adviseren je afbeelding op glas bij het raam of bij een lichtbron op te hangen, voor het mooiste effect. U kunt ook fotos bekijken van onze ophangsystemen. U ontvangt bij uw bestelling ook een handleiding.

De levertijd / verzendtijd voor de producten bedraagt 5 werkdagen, maar vaak ontvang je jouw product al veel eerder in huis! Heb jij je foto plexiglas sneller nodig? Stuur me dan een persoonlijk bericht

Je ontvangt je product voorzien van een plastic beschermfolie. Deze laag folie dien je na het ophangen te verwijderen.

 

 

 

 

 

Aluminium Dibond

Ook is het mogelijk om een foto van midi010 fotografie op aluminium dibond te laten drukken.

Je hebt de keuze uit twee soorten aluminium:

  • Aluminium met een witte toplaag (uw foto heeft geen aluminiumstructuur)
  • Aluminium met een geborstelde toplaag (uw foto krijg een aluminium-structuur)

 

Kies je voor de witte toplaag, dan krijg je geen aluminiumeffect in je foto. Kies je voor de grijze (RVS) kleur dan krijgt je foto een glanzende aluminium structuur. Er is dan sprake van een echte aluminium foto.  Let op, de levertijd van geborsteld aluminium zit op 5 werkdagen in plaats van 3.

 

Foto op Hout

Ook is het mogelijk om een foto af te laten drukken op vuren hout. Door je foto op Vurenhout af te drukken krijg je een prachtige natuurlijke en lichte uitstraling en je foto wordt haarscherp door onze Fine Art printer!

Goed redenen voor een foto op vuren hout:

  • Prachtige natuurlijke uitstraling
  • Verkrijgbaar in vele formaten
  • Keuze uit horizontale of verticale planken
  • De planken zijn 2 centimeter dik, dus zeer stevig
  • Nerven en noesten zijn zichtbaar
  • Kieren tussen planken zijn zichtbaar
  • Duurzaam hout met het FSC of PEFC keurmerk!
  • Super modern in een modern interieur met veel gebruik van hout

Let op, Hout is een natuurproduct en werkt onder invloed van het toe- en afnemen van de luchtvochtigheid en temperatuur. De kieren tussen de planken kunnen door het krimpen/uitzetten van het hout groter/kleiner worden.

 


Tags: Rotterdam,architectuur,hotel new york, erasmusbrug, willemsbrug, panorama rotterdam, kop van zuid, wilhelminapier, 010, maasboulevard, kubuswoning, markthal, witte huis, world port center, de Maas, avondfotografie, long exposure, de Hef, Coolsingel, wanddecoratie, behang, canvas, aluminium, plexiglas, hout, high resolution, hoge resolutie, canon, 6dmarkii, mariott hotel, intell hotel, mainport, nhow rotterdam, de Rotterdam, wilhelminaplein, katendrecht, fenix food factory, nieuwe luxor