Nightwalk op de Wilhelminapier

Afgelopen vrijdag net voor de start van het nieuwe jaar, 2018 maar even goed afgesloten, met een wandeling op en rond de altijd prachtige Wilhelminaplein en Wilhelminapier in Rotterdam. Het was al heel de middag erg bewolkt en er ging steeds meer mist in de lucht hangen. Toen ik thuis kwam uit mijn werk, hing de mist er nog steeds en dus besloot ik gauw even iets te eten, om daarna te vertrekken met mijn spullen richting Rotterdam. Door de kerstvakantie was het lekker rustig op de weg en dus kon ik lekker doorrijden op de snelweg en ook in Rotterdam zelf viel de drukte behoorlijk mee. Mijn auto heb ik geparkeerd op de Kop van Zuid, want daar is op veel plekken na 18.00 het parkeren gratis en je bent in een paar minuten lopen op de Wilhelminapier.  Misschien dus meteen een goede tip voor je als je zelf eens de pier wilt bezoeken of wilt fotograferen.

Na het parkeren dus een klein stukje lopen naar Wilhelminaplein en ik zag dus meteen al in de lucht, waar ik al op hoopte. Door de mist werd het vele LED licht dat van de gebouwen en de Erasmusbrug afkomt, mooi verstrooid de lucht in. Ook het KPN gebouw dat volledig is vernieuwd en nu de naam 'de Link' draagt, stond er met de mist prachtig bij !!
Ik heb een aantal foto's gemaakt vanaf statief op het Wilhelminaplein zelf en ben daarna richting Hotel New York gelopen en Katendrecht. Al met al, heb ik weer een paar mooie plaatjes kunnen maken !! Het blijft toch een magisch iets, Rotterdam in het donker !!

 

Uiteraard zijn alle foto's na te bestellen !! Neem bij interesse gerust contact met me op !!Reactie schrijven

Commentaren: 0