Mini-trip door Zeeland

Hallo allemaal, vorige week ben ik dus op een 'mini-trip' door Zeeland geweest. Dan denk je natuurlijk bij jezelf, huh, een mini-trip ? Ja inderdaad, een mini-trip !! Ik zal het snel uitleggen wat ik ermee bedoel. Zeeland is best een heel mooie provincie om als fotograaf je lekker uit te leven, maar omdat het toch zeker meer dan een uur rijden is, ga je er niet snel heen om een plaatje te schieten tijdens zonsopkomst of ondergang en dus besloot ik om in een dag, zoveel mogelijk mooie spots te gaan bezoeken in Zeeland om aan het einde van de dag veel verschillende foto's van verschillende locaties te hebben op verschillende momenten van de dag. Een hele leuke uitdaging leek dit mij en dus besloot ik om de trip te gaan plannen en het beste ervan te maken.
Van tevoren, via google maps, verschillende punten geselecteerd en opgeschreven en na alle punten te hebben opgeschreven een logische route uitgestippeld.
Zo begon ik tijdens zonsopkomst bij de Zeelandbrug om uiteindelijk te gaan eindigen tijdens zonsondergang aan de kust bij Zoutelande of Westkapelle. Ik moet zeggen dat ik me toch weer verbaasd heb, in hoe mooi Nederland en Zeeland eigenlijk wel niet zijn. Zoveel mooie plekken bied de provincie Zeeland om te bezoeken of om even lekker bij te komen.
Ik moet zeggen dat ik nu wel terug kan kijken op een geslaagde dag. Ik had voor de long exposure opnames misschien wel iets meer wolken willen hebben, maar oké als je in februari, heel de dag met je jas open of soms even uit kan lopen over een strand met je fototoestel dan mag je niet klagen !! Geniet van de serie die ik heb gemaakt en laat even weten wat je ervan vind !!

Zie je nou een hele gave plaat die je graag boven je bank, bed, eettafel of ergens anders op zou willen hebben hangen ? Neem dan gerust contact met me op !!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Dennis de Koster (zondag, 16 februari 2020 18:43)

  Mooie serie foto’s, Mike!

 • #2

  Jurian van beveren (vrijdag, 11 maart 2022 14:47)

  Hoi Mike,

  Ik vind die foto van de zeelandbrug wel gaaf.
  Heb jij die in een grote kwaliteit?