Zwangerschapsshoot Rotterdam

Vorige week had ik afgesproken met een heel leuk en gezellig stel om wat 'zwangerschaps' plaatjes te schieten. De locatie die het stel wilde gebruiken was Rotterdam en laat dat nou net 'mijn' stadje zijn en dat heel gaaf vinden om daar een mooie shoot te gaan doen.

We spraken af in de avond op de Wilhelminapier om even kennis te maken, om hierna door te lopen naar de Fenix Food factory. We zijn daar begonnen met foto's te maken van het stel en de 'mooie' buik en zijn uiteindelijk midden op de Erasmusbrug geëindigd.

Hieronder een kleine impressie van de resultaten van de shoot....

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  José (maandag, 03 juli 2017 20:52)

  Heel gaaf! Misschien ben ik bevooroordeeld omdat ik het paar goed ken, maar ik vind dat je zowel hen als de stad super mooi gefotografeerd hebt. Zij ogen geheel ontspannen en zichzelf met ook hun favoriete stad op de achtergrond. Top!

 • #2

  Willeke (maandag, 03 juli 2017 21:25)

  Prachtige foto's in een prachtige stad!

 • #3

  Michael (dinsdag, 04 juli 2017 06:29)

  Jose ... dankjewel voor je reactie ... het klopt precies wat je zegt en dat ligt ook zeker aan het stel zelf .. gewoon fijne mensen om mee te werken.. en indd dat in combinatie met je favoriete stad zowel voor hen als mij, levert mooie plaatjes op .. bedankt voor je commentaar

 • #4

  Michael (dinsdag, 04 juli 2017 06:30)

  Hoi Willeke,
  Dankjewel voor de complimenten ��

 • #5

  Ruud (dinsdag, 04 juli 2017 08:50)

  Je begint steeds meer een allround fotograaf te worden TOP !!!!!!!!!!